Direct contact 0297 - 89 30 73

Dit zijn wij

Mijn naam is Daniëlle Dijkstra. Ik ben getrouwd met Gerben en samen hebben we 2 kinderen, Kim en Stefan.

Ik heb 22 jaar gewerkt in het basisonderwijs en heb daar veel ervaring opgedaan in de omgang met kinderen en ouders. Sinds een aantal jaar deed ik naast het werk voor de klas ook vrijwilligerswerk in het Johannes Hospitium in Wilnis. Ik heb hier geleerd hoe fijn het is om in de laatste levensfase nog van betekenis te kunnen zijn voor bewoners en hun familie. Hieruit voortvloeiend, en mede geïnspireerd door mijn zus, ben ik de opleiding tot uitvaartverzorger gaan volgen.

En nu dan samen onze uitvaartonderneming Day to Day uitvaartbegeleiding. De energie die ik krijg van het werk in het Hospitium verwacht ik ook te krijgen bij het begeleiden van families die hun dierbare zijn verloren. Hen bijstaan in deze moeilijke periode en samen zorgen voor een afscheid passend bij het leven van de overledene is mijn nieuwe uitdaging.

Mijn naam is Daisy Helmig, moeder van Stijn en partner van Erik. Na ruim 12 jaar in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt, heb ik in 2013 een carrièreswitch gemaakt en ben ik, na de opleiding gevolgd te hebben tot uitvaartverzorger, gestart als uitvaartbegeleider bij Rebel’s begrafenisonderneming in Huizen. In de periode dat ik daar heb gewerkt, heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van uitvaarten en heb ik gemerkt dat ik op mijn plek zit in mijn rol als uitvaartbegeleider. Nu pak ik de uitdaging op om met mijn zus onze eigen onderneming op te starten. Ik kijk er naar uit om in een nieuwe (maar wel bekende) omgeving families te begeleiden bij het creëren van een mooi en goed afscheid van een geliefd persoon.

Day to Day Uitvaartbegeleiding
info@daytodayuitvaart.nl
0297 - 89 30 73
Aquamarijn 38
3643 AL Mijdrecht

© 2019