Direct contact 0297 - 89 30 73

Opbaren

Day to Day uitvaartbegeleiding heeft een eigen opbaarmogelijkheid aan de ondernemingsweg 234 in Uithoorn, maar wij kunnen ook gebruikmaken van de opbaarmogelijkheden van collega’s in de regio. Hierbij kunt u denken aan Wilnis (bij de begraafplaats), Vinkeveen (in de Katholieke kerk), Uithoorn (bij het crematorium) en Amstelveen. Ook ’t oude Parochiehuis in Mijdrecht biedt de mogelijkheid tot opbaren. Mocht u liever opbaren in een mortuarium in een andere plaats, dan kunt u dat ook door ons laten verzorgen.

U kunt uiteraard ook kiezen om thuis in de vertrouwde omgeving op te baren. Zo kunt u in uw eigen omgeving afscheid nemen. Door gebruik van koeling of de methode van licht balsemen, thanatopraxie, is dit zeer goed mogelijk. U kunt kiezen voor een opbaring in de kist, op bed of op een opbaarplank. Bij een thuisopbaring komen we iedere dag een controle doen op de opbaring. We letten daarbij op de conditie van de overledene en op de werking van de koeling.

Wilt u aan familie en vrienden de mogelijkheid geven tot afscheid nemen van uw dierbare, dan kunnen we de ontvangst van uw gasten verzorgen inclusief catering.

Day to Day Uitvaartbegeleiding
info@daytodayuitvaart.nl
0297 - 89 30 73
Aquamarijn 38
3643 AL Mijdrecht

© 2019